fbpx
Pirkumu
grozs

TROYSINC – Kanvas glezna, 3 plakātu sienas attēlu komplekts, 50 x 70 cm

Jauna prece
Produkta kods: LPNHK192929553
EAN kods: 7402068195989
Svītrkods: LPNHK192929553
Preces stāvoklis: Jauna prece
Garantija: 12 mēneši
Prece bez oriģinālā iepakojuma. 

•Islāma dekorēšana: Tēlotājmākslas kanvas druka. Krāsas ar dziļumu un augstu krāsu mirdzumu. Šie attēli izskatās neticami reālistiski un rada skatītājam iespaidu, ka ir skaista, satriecoša ainava, kas jebkurai telpai jūsu mājā izskatīsies fantastiski.
•Kvalitatīva izvēle: silti viesistabas attēli var ne tikai izdaiļot jūsu māju, bet arī atpūsties un iedvesmot, plakātu komplekts ir lieliski piemērots jebkurai jūsu mājas telpai.
•Bezrāmju dizains Mēs izstrādājām šīs audekla sienas mākslas darbus kā bezrāmju. Ap audekla malām atstājiet pietiekami daudz baltas malas, lai varētu izvēlēties piemērotāko rāmi.
•Mājas dekors: viena perfekta sienu apdares glezna, kas piešķirs elegantu māksliniecisku atmosfēru jūsu mājām, viesistabai, ēdamistabai, guļamistabai, virtuvei, birojam, dzīvoklim, mājai, viesnīcai, KTV, sporta zālei, bāram utt.
•Perfekta dāvana: Audekla gleznas ir arī izsmalcinātas modes dāvanas vecākiem, bērniem, radiem un draugiem Ziemassvētkos, Pateicības dienā, Jaunajā gadā, dzimšanas dienā vai citās nozīmīgās dienās.


Cena:

9.99

Pieejamība: 1

Bezmaksas piegāde

Pirkumiem virs 100€

Preču atgriešana

14 dienu laikā pērkot internetā

Labs atbalsts

Mēs apkalpojam katru klientu kā draugu

Droši norēķini

Garantējam drošu iepirkšanos

Visas tiesības aizsargātas @ 2024 nocenotanoliktava.lv
Izstrāde: liepa.co