fbpx
Pirkumu
grozs

Acekool – Pārnēsājams jonu gaisa attīrītājs ar HEPA filtru, 4,5 D x 8,3 W x 21 H cm

Ekspozīcijas prece
Produkta kods: LPNHK255592342
EAN kods: 196336001535
Svītrkods: LPNHK255592342
Preces stāvoklis: Ekspozīcijas prece
Garantija: 12 mēneši
Prece bez oriģinālā iepakojuma. 

• 2 ātrumi un gaidīšanas režīms: gaisa attīrītājs ir viegls un pārnēsājams, izvēlieties divus ventilatora ātrumus, lai pārvaldītu visus gaisa kvalitātes līmeņus. Gaidīšanas režīmā attīrītājs darbojas gandrīz klusumā, lai attīrītu gaisu miega laikā. Izbaudiet mierīgu miegu

• HEPA tehnoloģija: Šis gaisa attīrītājs ir aprīkots ar patiesi augstas efektivitātes HEPA aktīvās ogles filtru, kas spēj noņemt 99,97% putekļu, ziedputekšņu, dūmu, smakas, baktērijas, lielākas daļiņas un PM2.5 daļiņas. Tas ir lieliski piemērots zīdaiņiem, bērniem, vecāka gadagājuma cilvēkiem vai ikvienam, kas vēlas uzlabot gaisa kvalitāti mājās

• Augsta efektivitāte: tā mazais izmērs un modernais dizains ļauj to viegli uzstādīt jebkurā telpā vai nelielā platībā. Piemērots ikdienas lietošanai mājās, birojā vai guļamistabā ar platību 10 m². Tas nodrošina ļoti efektīvu gaisa filtrēšanu ar gaisa attīrīšanas jaudu līdz 30-65 m³/h, neradot ozonu vai UV-C gaismu. Ideāli piemērots alerģijām vai sinusīta slimniekiem.

• Uzlabotā jonu tehnoloģija: jaunākais jonu gaisa attīrītājs ir lieliski apvienots ar temperatūras un mitruma mērītāju. Palīdziet pārraudzīt savu vidi reāllaikā, izmantojot vairākus sensorus, kas ik pēc 10 sekundēm atsvaidzina mitrumu un temperatūru.

• Filtra maiņas atgādinājums: iebūvēts LED indikators atgādina, kad ir pienācis laiks izmantot jaunu filtru. Filtri jāmaina ik pēc 6 mēnešiem atkarībā no lietošanas veida un gaisa kvalitātes jūsu reģionā.


Cena:

17.99

Pieejamība: 1

Bezmaksas piegāde

Pirkumiem virs 100€

Preču atgriešana

14 dienu laikā pērkot internetā

Labs atbalsts

Mēs apkalpojam katru klientu kā draugu

Droši norēķini

Garantējam drošu iepirkšanos

Visas tiesības aizsargātas @ 2024 nocenotanoliktava.lv
Izstrāde: liepa.co