fbpx
Pirkumu
grozs

Akku BVC-S108B – Bezvadu putekļsūcējs, 200W

Mazlietota prece
Produkta kods: LPNHK104943250
EAN kods: 616612761729
Svītrkods: LPNHK104943250
Preces stāvoklis: Mazlietota prece
Garantija: 3 mēneši
Informācija par preces stāvokli:
Lielai birstei pie darbības nedeg apgaismojums. Komplektācijā neietilpst: uzgalis 2in1.
Prece bez oriģinālā iepakojuma. Preces dzīvie attēli pēc pieprasījuma. Instrukciju PDF formātā nosūtām e-pastā pēc pieprasījuma. 

• Dubultā digitālā motora putekļsūcējs bezvadu: akumulatora putekļsūcējs MAX režīms piedāvā 22 Kpa sūkšanas jaudu, 2. Regulējama sūkšanas jauda un aizņem apm. 15-40 minūtes, pilnībā notīriet paklājus, koka grīdas, flīzes, marmora grīdas utt., lai nodrošinātu stabilu un klusu darbību.

• 1,3 kg īpaši viegls putekļsūcējs: pateicoties jaunām formām un materiāla dizainam, akumulatora putekļsūcēja galvenais korpuss sver tikai 1,3 kg. Viegli lietojams lielākajai daļai vecuma grupu. To var izmantot cilvēkiem ar dažām muguras problēmām, un tas ir ideāli piemērots ilgstošai tīrīšanai ar vienu roku.

• Akumulatora putekļsūcēja efektīva filtru sistēma: jaudīgā HEPA filtru sistēma ar ciklonu + 5 līmeņiem rada ātrgaitas gaisa plūsmu, kas atdala putekļus un netīrumus un nodrošina ilgstošu, spēcīgu sūkšanas veiktspēju, kā arī nodrošina attīrītu gaisu un tīrīšanas pieredzi ikvienam lietotājam . HEPA ir mazgājams un atkārtoti lietojams.

• 270° rotācija un LED gaisma: bezvadu putekļsūcējam ir galva, ko var pagriezt par 180° pa kreisi un pa labi, kā arī 90° uz augšu un uz leju, kas ļauj vertikālajam putekļsūcējam manevrēt šķēršļus un šaurās vietās. Putekļsūcēja galvā ir LED apgaismojums, kas palīdz notīrīt tumšās vietas.

• Daudzfunkcionāls putekļu sūcējs ir viegli pārvietojams. Putekļu sūcējs ar unikālu aizdares dizainu, krāns, lai viegli nomainītu īsas, garas birstes, putekļsūcējs ar plakanu mutes galu, 2-in-1 mīkstu matu galu, grīdas birste, ar dažādām kombinācijām, lai pielāgotos dažādām tīrīšanas vidēm un prasībām, kāpnes , dīvānus, aizkarus, grīdas, paklājus, šaurās spraugas var efektīvi iztīrīt


Cena:

49.99

Pieejamība: 1

Bezmaksas piegāde

Pirkumiem virs 100€

Preču atgriešana

14 dienu laikā pērkot internetā

Labs atbalsts

Mēs apkalpojam katru klientu kā draugu

Droši norēķini

Garantējam drošu iepirkšanos

Visas tiesības aizsargātas @ 2024 nocenotanoliktava.lv
Izstrāde: liepa.co