fbpx
Pirkumu
grozs

Wiley XX Sabre – Vīriešu aizsargbrilles

Jauna prece
Produkta kods: LPNHE418361553
EAN kods: 712316003025
Svītrkods: LPNHE418361553
Preces stāvoklis: Jauna prece
Garantija: 12 mēneši
 

• Augstas kvalitātes ražošana: Sabre Advanced ir pielāgojams. Tam ir pusrāmis, augsts aptīšanas dizains ar regulējamu teleskopisku vadu un pielāgojams gumijas deguna tilts izcilai aizsardzībai un komfortam, kas arī ir saderīgs ar NVG.
• Lēcas: caurspīdīgās lēcas nodrošina maksimālu gaismas caurlaidību, tāpēc ir ideāli piemērotas mākoņainām dienām un krēslas laikā. Spilgti oranžas lēcas uzlabo kontrastus — lieliski piemērotas medībām, savukārt pelēkās lēcas ir lieliski piemērotas spilgtā apgaismojuma apstākļos.
• SABRE Advanced nodrošina, ka jums nekad nav jāapmierina vidējais izmērs. Funkcionalitāte ir integrēta vieglā dizainā, padarot to par ideālu kompanjonu šaušanai, medībām, airsoftam, skriešanai, riteņbraukšanai vai sportam.
• Lieliska aizsardzība: lēcām ir 100% UV/UVB aizsardzība. Tie ir pārbaudīti atbilstoši ANSI Z87.1 un EN.166F drošības standartiem un MIL-PRF-32432 ballistikas standartam un tādējādi nodrošina izcilu kvalitāti un drošību.
• TEHNOLOĢIJA UN OPTISKĀ KOREKCIJA: Lēcas ir apdarinātas ar cietu pārklājumu, kas nodrošina pret skrāpējumiem izturīgas lēcas. Turklāt gandrīz visas Wiley X saulesbrilles var izgatavot ar redzes lēcām.


Cena:

45.99

Pieejamība: 1

Bezmaksas piegāde

Pirkumiem virs 100€

Preču atgriešana

14 dienu laikā pērkot internetā

Labs atbalsts

Mēs apkalpojam katru klientu kā draugu

Droši norēķini

Garantējam drošu iepirkšanos

Visas tiesības aizsargātas @ 2024 nocenotanoliktava.lv
Izstrāde: liepa.co