fbpx
Pirkumu
grozs

LEVIPE Bezvadu meteoroloģiskā stacija, termometra higrometra barometrs iekštelpās ārā ar sensoru

Jauna prece
Produkta kods: LPNIC111049387
Svītrkods: LPNIC111049387
Preces stāvoklis: Jauna prece
Garantija: 12 mēneši
 

•Daudzfunkcionāla meteoroloģiskā stacija: ekrāns nodrošina kalendāru (var mainīt mēnesi/dienu vai dienu/mēnesi), nedēļu (7 valodas: angļu/vācu/itāliešu/franču/spāņu/dāņu/holandiešu), laika displeju (pārslēdzams 12h). /24H).
•Iekštelpu un āra temperatūra (var pārslēgt°C/°F), iekštelpu un āra mitrums, laika prognoze tuvākajām 12-24 stundām (precizitāte 70%), kas var palīdzēt sagatavoties iepriekš.
•Bezvadu laika stacija ar lielu ekrānu, viegli lasāma.
•Nospiediet augšējo pogu, lai ieslēgtu fona apgaismojumu uz 20 s. HD LED aizmugurgaismojuma VA displejs ļauj ērti skatīt datus ekrānā no vairākiem leņķiem.
•Īpaši naktī jums nav jāuztraucas par to, ka neredzat ekrānu, vienkārši nospiediet pogu, lai tas iedegtos. Gaisma ir ļoti maiga, neuztraucieties par nakts atspīdumu.
•Iekštelpu temperatūras diapazons: -10°C ~ 50°C (14℉~122℉), iekštelpu temperatūras kļūdu diapazons: ±1 ℃. Āra temperatūras diapazons: -20℃~65℃(4℉~149℉), Āra temperatūras kļūdu diapazons: ±1,5℃. Iekštelpu un āra mitruma diapazons: 1% ~ 99%, Mitruma kļūdu diapazons: 5% ~ 8%. Kļūdu diapazona atšķirība ir normāla
•Šī meteoroloģiskā stacija var vienlaikus pieslēgt trīs āra vienības, vienlaikus varat uzzināt temperatūru un mitrumu 4 vietās. Ņemiet vērā, ka galvenās ierīces kanālam ir jāatbilst sensora slēdzim 1-2-3, lai nodrošinātu sinhronizāciju. Pēc tā paša kanāla iestatīšanas, lūdzu, nospiediet pogu TEST, lai ātri savienotu pārī galveno ierīci un 3 minūšu laikā pēc signāla uztveršanas režīma.


Cena:

18.99

Pieejamība: 1

Bezmaksas piegāde

Pirkumiem virs 100€

Preču atgriešana

14 dienu laikā pērkot internetā

Labs atbalsts

Mēs apkalpojam katru klientu kā draugu

Droši norēķini

Garantējam drošu iepirkšanos

Visas tiesības aizsargātas @ 2024 nocenotanoliktava.lv
Izstrāde: liepa.co