fbpx
Pirkumu
grozs

Paulchen Puppy Kong Binkie (S) 15900, 12 cm – Pildāma košļājamā rotaļlieta kucēnam rotaļu laikam

Jauna prece
Produkta kods: LPNRP018195985
EAN kods: 35585131207
Svītrkods: LPNRP018195985
Preces stāvoklis: Jauna prece
Garantija: 12 mēneši
 

•Rotaļlieta kucēnam ar knupja dizainu: šī mazā suņu rotaļlieta ir veidota īpatnējā knupja formā, izmantojot mīkstu, dabīgas gumijas formulu, kas paredzēta, lai nomierinātu kucēnus, kuriem nāk zobi.
•Daudzfunkcionāla rotaļlieta Binkie: šī rotaļlieta kucēniem atvieglo košļāšanu, zobu šķilšanos un garlaicību, vienlaikus veicinot neatkarību un problēmu risināšanas prasmes.
•Kārtu uzpildīšanas iespējas: dobais iekšpuse ļauj pildīt graudus, zemesriekstu sviestu vai KONG Snacks un Easy Treat, piedāvājot jūsu mājdzīvniekam papildu izaicinājumu un ilgāku spēles laiku; var mazgāt trauku mazgājamā mašīnā, lai to varētu viegli tīrīt
•Izturīga dabiskā kaučuka suņu rotaļlieta: KONG Classic sarkanās gumijas formula ir paredzēta vidēji košļājamiem suņiem, un to iesaka veterinārārsti un treneri visā pasaulē.
•Ražots ASV. Vispasaules izcelsmes materiāli. KONG ir ieviesis jauninājumus kopš 1976. gada, lai bagātinātu mājdzīvnieku dzīvi ar augstākās kvalitātes mājdzīvnieku rotaļlietām un gardumiem. Uz to attiecas KONG apmierinātības garantija


Cena:

12.99

Pieejamība: 1

Bezmaksas piegāde

Pirkumiem virs 100€

Preču atgriešana

14 dienu laikā pērkot internetā

Labs atbalsts

Mēs apkalpojam katru klientu kā draugu

Droši norēķini

Garantējam drošu iepirkšanos

Visas tiesības aizsargātas @ 2024 nocenotanoliktava.lv
Izstrāde: liepa.co