fbpx
Pirkumu
grozs

Cinlinso – taisnstūrveida piepūšamais baseins, 330 x 182 x 55 cm

Mazlietota prece
Produkta kods: LPNHK213683301
Svītrkods: LPNHK213683301
Preces stāvoklis: Mazlietota prece
Garantija: 3 mēneši
Informācija par preces stāvokli:
Tur gaisu vismaz 15 stundas.
 

•Liels ģimenes piepūšamais baseins: ģimenes piepūšamais baseins ir izgatavots no izturīga materiāla. Piepūšamā baseina izmēri ir 330 cm x 182 cm x 55 cm. Ar lielu ietilpību piepūšamais baseins piedāvā pietiekami daudz vietas ģimenēm ar 4 līdz 6 cilvēkiem, lai ģimene kopā varētu baudīt vasaras ūdens priekus.
•Stabils un izturīgs: tikko modernizētā airēšanas baseina biezums ir 0,6 mm, divreiz biezāks nekā iepriekš. Tas nodrošina, ka peldbaseins var izturēt svaru un ilgāku kalpošanas laiku. Lielais bradājamais baseins ir aprīkots ar 3 neatkarīgām gaisa kamerām, kas nodrošina papildu stabilitāti. Katrai kamerai ir dubults ieplūdes un izplūdes vārsts, lai izvairītos no gaisa noplūdēm. Dārza baseina apakšdaļa ir aprīkota ar biezu aizsargpaklājiņu, lai izvairītos no skrāpējumiem.
•Viegli lietojams: nav nepieciešama papildu montāža, baseinu var piepūst 3-4 minūtēs, izmantojot komplektā iekļauto elektrisko sūkni un divus gaisa vārstus. Pirmais gaisa vārsts var ātri uzpildīt gāzi, bet otrais gaisa vārsts var uzpildīt gāzi. 90° vertikālā noteka ļauj viegli iztukšot. Pēc lietošanas gaisu var viegli izlaist, izmantojot elektrisko sūkni, un baseinu var novietot prom, lai ietaupītu vietu.
•Unikāls dizains: īpašais baltais pārklājums taisnstūra baseinā atstaro saules gaismu, pagarina kalpošanas laiku un novērš apdegumus, kad ūdens virsma nonāk saskarē ar ādu. Okeāna zilā virsma un dažādi jūras dzīves modeļi piedāvā jums un jūsu bērniem unikālu baseina pieredzi.


Cena:

29.99

Pieejamība: 1

Bezmaksas piegāde

Pirkumiem virs 100€

Preču atgriešana

14 dienu laikā pērkot internetā

Labs atbalsts

Mēs apkalpojam katru klientu kā draugu

Droši norēķini

Garantējam drošu iepirkšanos

Visas tiesības aizsargātas @ 2024 nocenotanoliktava.lv
Izstrāde: liepa.co