fbpx
Pirkumu
grozs

BIOSA – Automašīnas atpakaļskata spogulis piekarināms kulons

Jauna prece
Produkta kods: 20240102051
Svītrkods: 20240102051
Preces stāvoklis: Jauna prece
Garantija: 12 mēneši
 

• PIEVIENO JŪSU ATPAKAĻSKATA SPOGULI IZKLAIDĀJUMU: piešķiriet savam atpakaļskata spogulim jautrību ar mūsu mazo kucēnu šūpoļu rotājumu.
• IDEĀLS SUŅU MĪLĒTĀJIEM UN UNIKĀLĀM MODES DEKORĀM: Šīs mazās piekaramās šūpoles ir lieliski piemērotas suņu mīļotājiem vai ikvienam, kas meklē unikālus un modernus automašīnu rotājumus. Tā ir arī lieliska dāvana ģimenei un draugiem.
• Izturīgs sveķu materiāls un smalka krāsa: mūsu jaukais suņu kulons ir izgatavots no izturīgiem sveķiem, un tam ir smalka krāsa, kas nodrošina, ka tas viegli nesaplīsīs vai netiks sabojāts augstas temperatūras dēļ. To var iekārt mašīnā, mājās, pagalmā vai zem dzegas.
• DAUDZĪGA LIETOŠANA JEBKUR: Mūsu jauko kucēnu automašīnas pakaramo var izmantot dažādos veidos, padarot to par daudzpusīgu dekoru automašīnām, mājām, pagalmiem vai jebkur, kur vēlaties to pakārt.
• Regulējams virves garums drošai braukšanai: Regulējams virves garums nodrošina, ka tas netraucē vadītājam redzamību un nepieskaras vējstiklam. Vienkārši izvelciet virvi caur atpakaļskata spoguli, noregulējiet garumu un nostipriniet automašīnas atpakaļskata spoguļa piekaramo kulonu, lai to varētu ātri un viegli uzstādīt.


Cena:

14.99

Pieejamība: 1

Bezmaksas piegāde

Pirkumiem virs 100€

Preču atgriešana

14 dienu laikā pērkot internetā

Labs atbalsts

Mēs apkalpojam katru klientu kā draugu

Droši norēķini

Garantējam drošu iepirkšanos

Visas tiesības aizsargātas @ 2024 nocenotanoliktava.lv
Izstrāde: liepa.co