fbpx
Pirkumu
grozs

Rolipo Steamer – Tvaika gludeklis, 400 ml

Jauna prece
Produkta kods: LPNHK286821028
EAN kods: 798044155489
Svītrkods: LPNHK286821028
Preces stāvoklis: Jauna prece
Garantija: 12 mēneši
 

•Efektīva nelīdzenumu noņemšana: Rolipo tvaika gludekļa veiktspēja ir spēcīga un koncentrēta. Augstas temperatūras metāla plāksne ļauj tvaikam vieglāk iekļūt apģērbā, kas izgatavots no dažādiem audumiem, tvaika plūsma 30 g/min izplūst spēcīgi un vienmērīgi, lai noņemtu vissmagākās grumbiņas. Ātra uzsildīšana, ietaupiet vairāk laika, lai izbaudītu labu dienu!
•Nepārtraukta tvaicēšana: Rolipo tvaika gludeklim ir nepārtraukta tvaika funkcija. Izmantojiet bloķēšanas pogu, lai nepārtraukti tvaicētu, neturot nospiestu slēdzi. Ir 2 tvaika režīmi, kurus var izvēlēties pēc vajadzības, pirmais režīms rada spēcīgāku tvaiku, varat gludināt biezus audumus, piemēram, vilnu, džinsu, kokvilnu un plīša. Otrais režīms rada vāju tvaiku, ko var izmantot plānākiem audumiem, piemēram, zīdam, linam, neilonam utt.
•Atjaunināta 400 ml ietilpība: pagarina darba laiku līdz pat 20 minūtēm un samazina biežas ūdens uzpildīšanas grūtības. Ir efektīvi strādāt, gludinot visu dienas apģērbu vienlaikus. Neuztraucieties par ūdens noplūdi, jums vienkārši nepieciešams to pagriezt, lai uzstādītu ūdens tvertni. Pateicoties caurspīdīgajai ūdens tvertnei un skalas marķējumam kreisajā pusē, jūs jebkurā laikā varat novērot ūdens līmeņa izmaiņas.
•Viegls un pārnēsājams izmērs: vieglais un pārnēsājamais izmērs un ergonomiskais dizains rokā nodrošina ērtu vadību. Šis gludeklis ir viegli lietojams, glabājams un lieliski piemērots mājām, birojam un ceļojumiem. Jums vairs nav jāmeklē sarūsējuši un neefektīvi, apjomīgi gludekļi jūsu galamērķos. Iegādājieties šo drēbju tvaikoni, lai atvieglotu dzīvi un darbu.
•Īpaši garš strāvas kabelis: 86 collas/2,2 m īpaši garš aptver lielu laukumu. Varat to izmantot jebkur bez vietas ierobežojumiem. Katrs atsevišķs kabelis tiek rūpīgi pārbaudīts, lai nodrošinātu maksimālu drošību un izturību.


Cena:

24.99

Pieejamība: 1

Bezmaksas piegāde

Pirkumiem virs 100€

Preču atgriešana

14 dienu laikā pērkot internetā

Labs atbalsts

Mēs apkalpojam katru klientu kā draugu

Droši norēķini

Garantējam drošu iepirkšanos

Visas tiesības aizsargātas @ 2024 nocenotanoliktava.lv
Izstrāde: liepa.co