fbpx
Pirkumu
grozs

CHEFMAN 2 in 1 – Blenderis ,400 W , 2 līmeņu naži

Jauna prece
Produkta kods: LPNHK274206385
EAN kods: 810087842574
Svītrkods: LPNHK274206385
Preces stāvoklis: Jauna prece
Garantija: 12 mēneši
Precei bojāts iepakojums. 

• CHEFMAN pārnēsājamais statīvs ir daudzpusīga virtuves iekārta, kas ir lieliski piemērota visām jūsu pārtikas sajaukšanas un apstrādes vajadzībām. Jaudīgais motors un 2 pakāpju nažu sistēma ir piemērota visam, sākot no smūtijiem un biezeņiem līdz sasmalcinātiem dārzeņiem un citiem.
• Liels un mazs trauks: šim blenderim ir 1,5 litru ar pusi litru tvertne, lai jūs varētu bez piepūles sajaukt un apstrādāt dažādas sastāvdaļas. Arī burkas ir viegli apstrādājamas un praktiskas, lai ērti pagatavotu veselīgas maltītes un uzkodas.

• Impulsa funkcija: izmantojot impulsa funkciju, jūs pilnībā kontrolējat sajaukšanas procesu un nodrošina, ka katru reizi iegūstat perfektu konsistenci. Šī funkcija ietaupa reāllaika laiku un ļauj ātri un vienkārši izveidot savas iecienītākās receptes.

• Jaudīgs motors: 400 vatu motors ir pietiekami spēcīgs, lai sekunžu laikā sasmalcinātu ledu, riekstus un garšvielas. Šī funkcija padara blenderi par laiku taupošu un efektīvu virtuves iekārtu, kas ļauj īsā laikā pagatavot veselīgas maltītes un uzkodas.

• Blendera nerūsējošā tērauda asmeņus un visas pārējās noņemamās daļas var mazgāt trauku mazgājamajā mašīnā, padarot tīrīšanu vienkāršu. Šī funkcija ir praktiska un vienkārša, un tā ietaupa jūsu laiku un pūles tīrīšanas laikā.

• Izmērs – 33.29 x 29.3 x 20.1 cm; 1.3 kg


Cena:

32.99

Pieejamība: 1

Bezmaksas piegāde

Pirkumiem virs 100€

Preču atgriešana

14 dienu laikā pērkot internetā

Labs atbalsts

Mēs apkalpojam katru klientu kā draugu

Droši norēķini

Garantējam drošu iepirkšanos

Visas tiesības aizsargātas @ 2024 nocenotanoliktava.lv
Izstrāde: liepa.co