fbpx
Pirkumu
grozs

MIULEE D Mat-09 – Mākslīgās kažokādas paklājs, 60 x 90 cm

Jauna prece
Produkta kods: LPNHK252026597
Svītrkods: LPNHK252026597
Preces stāvoklis: Jauna prece
Garantija: 12 mēneši
Prece bez oriģinālā iepakojuma. 

• Izmērs: 60 x 90 cm (P) x (G). Mākslīgie pūkainie paklāji nesatur nekādas kaitīgas vai bīstamas vielas, ķīmiskas vielas vai alergēnus. Tas ir pilnīgi droši jums un jūsu ģimenei.

• Materiāls: izgatavots no 100% poliestera. Mēs izmantojam labākos materiālus, kā arī vismodernākos ražošanas procesus un stingru kvalitātes kontroli. Mūsu kažokādas segas ir biezas un pūkainas ar augstas kvalitātes šuvēm ap malām. Kažokādu segas piešķir jūsu mājoklim greznības pieskārienu, kas ir ļoti ērts un mīksts.

• Viegli tīrāms: mākslīgās kažokādas ir piemērotas apsildāmām grīdām un alerģijas slimniekiem, un to var viegli mazgāt ar rokām. Izmantojiet aukstu ūdeni (zem 30 grādiem), lai uzglabātu paklāju maigā vidē ar nelielu daudzumu maiga vai tīra dabīga mazgāšanas līdzekļa. Pēc mazgāšanas ieteicams nožūt dabiski.

• VIDEI DRAUDZĪGS: mēs stingri iestājamies pret nežēlīgu izturēšanos pret dzīvniekiem. Šis mākslīgās kažokādas guļamistabas paklājs ir izgatavots no 100% mākslīga materiāla, un dzīvnieki netiek ievainoti.

• Vairāki pielietojumi: varat to izmantot kā ērtu paklāju visai ģimenei pie kamīna vai kā fotografēšanas fonu. To var izmantot arī kā siltu segu atzveltnes krēslā vai bērnu istabā. Kažokādas paklājs ir super mīksts, silts un ērts. Lieliska prettraipu spēja un mīksts pieskāriens, piemērots staigāšanai basām kājām un siltuma sajūtai.


Cena:

9.99

Pieejamība: 1

Bezmaksas piegāde

Pirkumiem virs 100€

Preču atgriešana

14 dienu laikā pērkot internetā

Labs atbalsts

Mēs apkalpojam katru klientu kā draugu

Droši norēķini

Garantējam drošu iepirkšanos

Visas tiesības aizsargātas @ 2024 nocenotanoliktava.lv
Izstrāde: liepa.co