Barbecook 2239839000 M Oskar Smoker – barbercook – Kūpinātava un grills 2 in 1
•Izbaudiet to lietošanas vienkāršību ar dažādiem preparātiem un dažāda veida koka skaidām (siltā kūpināšana), vai koksnes granulām (aukstā kūpināšana), lai iegūtu izcilu garšas sajūtu.
•Pateicoties emaljas apdarei, Barbecook Oskar kūpinātājus ir viegli kopt. Jūs varat tos viegli izjaukt un notīrīt
•Temperatūras kontrole ir ārkārtīgi svarīga. Ar iebūvēto termometru un regulējamu gaisa padevi jūs saglabājat kontroli. Ideāli rezultāti garantēti!
•Saglabājiet kontroli ar integrēto termometru!
•Emaljas apdare – regulējama gaisa padeve
•Gatavošanas režģis diametrs 44 cm
•Izstrādājuma izmēri 54x61x112 cm
•Aukstā kūpināšana notiek temperatūrā no 20 līdz 25 °C.
•Vislabāk to izdarīt aukstajos ziemas mēnešos.
•Lai to izdarītu, ierīcē ir jāievieto aukstu dūmu ģenerators, kuru piepilda ar kūpināšanas putekļiem un pēc tam ļaujiet tiem gruzdēt.
•Izmantojot auksto kūpināšanu, jūsu sastāvdaļas netiek pagatavotas, bet tās iegūst patīkamu dūmu garšu, un jūs varat tās uzglabāt ilgāku laiku.
•Karstā kūpināšana notiek temperatūrā no 70 līdz 75 °C.
•Jūsu sastāvdaļas ir pagatavotas un tām tiek piešķirta dūmu garša.
•Lai kūpinātu karsti ar Oskar M kūpinātāju, jums ir nepieciešams: koks vai kokogles,šķiltavas u.c.
•Sāciet, noņemot ierīces augšējo daļu. Pēc tam iededziet malku vai ogles uz ogļu grila Oskara M kūpinātāja apakšā. Kad koksne vai kokogles ir pārklātas ar plānu pelēku pelnu kārtu, apkaisiet koksni vai kokogles ar izmērcētām kūpināšanas skaidām vai koka gabaliņiem.
•Lai jūsu maltīte neizžūtu, Oskar M kūpinātājs ir aprīkots arī ar pannu, kurā ielejiet garšīgu šķidrumu pēc jūsu izvēles.
•Lai iegūtu vēl lielāku garšu, varat pievienot arī papildu garšaugus.
•Pēc tam uzliekat atpakaļ režģi, augšējo daļu un vāku un varat sākt kūpināt!
•Jūs varat regulēt temperatūru kūpinātavas iekšpusē, vienkārši atverot gaisa padeves atveres (augstākai temperatūrai) un aizverot tās (zemākai temperatūrai).
194.99€
info@nocenotanoliktava.lv